30. September 2020

Viisi merkittävää tosiasiaa ilmenee Bitcoinin (BTC) alamäessä 11 000 dollaria, tämä on mitä kauppiaat odottavat seuraavaksi

Von admin

Bitcoin on kuitenkin säilyttänyt käänteisen korrelaation Yhdysvaltain dollarin valuuttaindeksin (DXY) kanssa

Edellisellä viikolla ensimmäinen ja suurin salaustekijä Bitcoin (BTC) vahvuusnäytteessä nousi $ 10,250: sta $ 11,180: een. Testattuaan 11 000 dollarin avaustason kahdesti peräkkäin, BTC heilahti ilman voimaa kaupankäynnin vastustuskyvyn edessä niinkin alhainen kuin 10 180 dollaria tänään.

Paitsi Bitcoin näki valtavan myyntipaineen, koko salamarkkinat seurasivat rinnakkain kaksinumeroisia myyntejä suurimmalle osalle pienikokoisimmista kryptovaluutoista.

Bitcoin on tällä hetkellä 10 466 dollaria, kun koko markkinat pyyhkäistiin punaisella maalilla. Mielenkiintoista on, että kun hyödyke-, salaus- ja osakemarkkinat etenivät, Yhdysvaltain dollarin valuuttaindeksi (DXY) osoitti vahvuutta.

Nämä viisi tosiasiaa on tullut esiin Bitcoinin (BTC) alamäessä 11 000 dollarilla, kun taas lähiaikoina varovaisuus on edelleen Bitcoin-kauppiaiden avainsana.

Viisi merkittävää tosiasiaa ilmenee Bitcoinin (BTC) alamäessä 11 000 dollarilla

1) Varastot vähenevät, kun koronavirus maksaa

Kun Bitcoin kulki tänään heikompaa polkua, osakkeet myös laskivat S&P 500: n, Hang Seng -indeksin ja Stoxx Europe 600: n laskuissa 1%: n, 1,5%: n ja 1,6%: n avauskellossa. S & P-laskusuhdanne viittasi uuden koronavirus-ärsykepaketin saavuttamaan umpikujaan ja tuleviin vaaleihin.

Tällä viikolla keskuspankin puheenjohtaja Jerome Powell todistaa kongressissa puolustamaan viime viikolla toimitettua talouspoliittista päivitystä, johon suhtauduttiin skeptisesti.

Kuitenkin, kun Bitcoin korreloi osakkeiden kanssa, turvasatama kulta nousi 0,1% dollaria vastaan 1953 dollarissa.

2) Bitcoin-verkon vaikeus ja hajautusaste pysyvät korkeimmillaan

Huolimatta BTC: n kaskadista alle 11 000 dollaria, verkon vaikeudet ja hajautusaste pysyivät kaikkien aikojen korkeimmillaan. Viimeisimpien sunnuntaina tapahtuvien automaattisten säätöjen vaikeus kasvoi 11,35%. Seuraava 12 päivän päivitys on jo asetettu lisäämään vielä 10,2%, kertoi BTC.com.

Samaan aikaan BTC: n hajautusaste asetti uuden ATH: n 143 Exahashes sekunnissa (EH / s) lauantaina.

3) Markkinat ovat punaisia, kun taas DXY kasvaa

Mielenkiintoista on, että kun hyödyke-, salaus- ja osakemarkkinat etenivät, Yhdysvaltain dollarin valuuttaindeksi (DXY) osoitti vahvuutta.

Uusi koronavirusta koskeva maailmanlaajuinen pelko lisäsi tätä, kun Yhdysvaltain dollaria pidettiin „turvapaikana“.

Vuosien 2000 ja 2008 kriisin aikana ja jopa äskettäisen markkinoiden kaatumisen aikana maaliskuussa Yhdysvaltain dollaria pidettiin vahvimpana voimavarana. Bitcoin on kuitenkin pitänyt käänteisen korrelaation Yhdysvaltain dollarin valuuttaindeksin (DXY) kanssa.

4) Vuodesta 2018 alaspäin Q4 on ollut enimmäkseen laskeva Bitcoinille

Vuosina 2018 ja 2019 Bitcoin sulki viimeisen vuosineljänneksen 42,54%: lla ja 13,6%: lla. Vuoden 2016 lopusta vuoteen 2018 Bitcoin näki viisi positiivista peräkkäistä vuosineljännestä ennätyksellisen ennätyksellisen vuoden 2017 loppuun mennessä.

Bitcoinin puolittumisralli vuonna 2016 alkoi 15 kuukautta sen jälkeen.

5) Palautuminen tunteesta, kun Bitcoin kaatui 3. syyskuuta
Syyskuun 3. päivänä, kun Bitcoin myönsi karhuja myyntitilanteessa, ilmapiirissä tapahtui dramaattinen muutos, kun Bitcoin laski alle 10000 dollarin.

Crypto Fear & Greed Index -indikaattori osoittaa, että sijoittajien mielipiteet ovat suuressa määrin elpymässä, kun indeksi pysyi „neutraalilla“ alueella 48/100.

Mitä kauppiaat odottavat seuraavaksi

Lähitulevaisuudessa varovaisuus on edelleen Bitcoin-kauppiaiden avainsana, kun taas tekniset analyytikot kiinnittävät suurta huomiota BTC-hinnan 10 500 ja 10 000 dollarin avaintasoihin. Tuoreessa raportissa todettiin, että valaiden liikkeestä 9800 dollarin tukialue on heikentynyt, mikä voi johtaa suurempaan vetoon.

Yksi elinkeinonharjoittaja on optimistinen siitä, että BTC: n meneillään oleva myynti voi kuitenkin pian päättyä, koska hän näkee indikaattorin hidastuneen laskusuuntauksen.

Salausanalyytikko Edward Morra sanoi olevansa laskeva, kunnes BTC sulkee takaisin yli 11 000 dollarin.