Bitcoin Cash, Monero, Zcash-prisanalyse: 13. september

Den siste uken så Bitcoins dominans fra 61,6% til 59,5%, mens Bitcoin økte fra $ 10 000 til $ 10 500 over samme tidsperiode. Bitcoin Cash så ut til å konsolidere seg da handelsmenn ventet på at markedet skulle bestemme seg for en retning. Monero steg forbi et motstandsnivå og så ut til å ha snudd nivået fra motstand til støtte. Zcash var også i en oppadgående trend , med ZEC som vil gjenopprette tapene fra begynnelsen av september.

Bitcoin Cash var i en konsolideringsfase

Noen få økter før pressetiden syntes det imidlertid å ha brutt ut prisen da den beveget seg mot det øvre båndet til Bollinger Bands . Munnen på bandene utvidet seg også, men trekket hadde snudd raskt.

Som vist av den hvite trendlinjen har volumet for Bitcoin Code falt de siste trekkene. Kombinert med et begrenset par Bollinger-band, kan det bekreftes at BCH konsoliderte seg på hitlistene.

Monero har vært markedets fremste personvernmynt og kan skryte av sporbare transaksjoner med en markedsverdi på 1,54 milliarder dollar. Faktisk bare nylig, skattemyndighetene sette opp en dusør på $ 625.000 for alle som kan spore transaksjoner av aktiva som XMR eller transaksjoner på Bitcoin lynraske Network.

XMR var på en sterk uptrend , i skrivende stund, som fremhevet av Directional Movement Index . ADX (gul) var over 20 mens + DMI (blå) var over -DMI (rosa), et tegn på at trenden var bullish

I skrivende stund hadde prisen steget over motstandsnivået på $ 88, før den falt under motstanden igjen. Det er sannsynlig at handelsøkten kan lukkes nær motstandsnivået, og tjener til å teste nivået på nytt før et nytt trekk oppover.

Zcash fortsatte å sette høyere nedturer da den opprettholdt den opptrenden den begynte i forrige uke. I skrivende stund så ZEC ut til å teste et nivå på $ 63,83 som støtte.

RSI hadde en verdi på 54. Hvis RSI spretter oppover fra den nøytrale 50-sonen, vil det peke på en fortsatt oppadgående trend for ZEC. ZEC kunne da målrette $ 72,7 som et motstandsnivå for å gjenvinne som støtte.

Hvis ZEC faller til $ 63,8-nivået, kan det bli tvunget til å besøke supporten på $ 56 også.

Comments are disabled