9. Oktober 2020

Är Bitcoin på väg till en massiv Bull Run?

Von admin

Bitcoin-priset kan vara på väg att stiga om kryptovalutans hälsa kan upprätthållas och support kan hittas till högre värden.

Bitcoin- och kryptovalutahandlare Tone Vays tror att Crypto Engine sjunker till 7 000 USD är det lägsta det går. I sitt senaste analysavsnitt i sin Market Pulse-serie säger han att $ 7 000 USD är det „värsta fallet“ och att en botten sannolikt kommer att ligga runt $ 9 000 USD i stället.

Nu är det dags att köpa Bitcoin „i doppet“

Under den senaste veckan har Bitcoin-priset lyckats bibehålla en siffra på över $ 10.000 USD trots det senaste fallet från $ 11.000 USD. Medan ett prisfall är baisseartat på korta och omedelbara villkor för handeln, kan nedgången vara hälsosam på längre sikt på marknaden.

Vays föreslår att inköp till $ 9000 USD, vilket är fallet enligt hans marknadsanalys, rekommenderas för handlare att komma in på marknaden eller lägga till sina kryptovalutaportföljer. „Om vi går sönder tycker jag att 9 000 $ är ett mycket bra“ köp doppet. Vad är min värsta fall-lågpunkt om vi går sönder? Mitt värsta fall är 7 000 dollar. ”

Bitcoin hausse om det kan hålla sig över $ 10.000 USD

Vays fortsatte att säga att marknaden kommer att förbli hausse och kan se en kraftig ökning om den kan behålla sitt stöd och fortsätta växa. Om Bitcoin kan ligga över $ 10.000 USD kommer marknaden att se hausseartad ut. Om det kan vinna att se en prislapp på 12 000 USD igen är ett eventuellt rally på väg. För Vays, om Bitcoin kan återkräva den senaste höjden på $ 12 500 USD och högre, är „himlen gränsen“ för värdet av Bitcoin.

”Ju längre Bitcoin stannar över 10 000 dollar, desto mer hausseartad är Bitcoin. Konsekvensen på vägen upp är hausse; konsistensen på vägen ner är baisse. ”

Bullrigt stöd från marknadsexperter och analytiker

Vays positiva uppfattning om priset på Bitcoin är inte en ovanlig synvinkel. Andra analytiker överväger för närvarande många aspekter och tittar på både marknadstrender och externa faktorer i ekonomin och den globala marknaden och pekar på en möjlig rally. PlanB, en pseudonym analytiker, tycker att det „är dags att gå upp“ för priset på Bitcoin med tanke på de trender som kryptovalutan har visat.

Bloomberg Intelligence Mike McGlone kommenterade priset på tillflyktsortstillgångar som Bitcoin och guld och tittade på dollarnas nedgång. Eftersom hälsan för den finansiella ekonomin i fiatvalutorna (särskilt dollarn) minskar, blir tillgångarna i fristad mer lockande för handlare och investerare.

Som ett resultat av en inkörning i leveranskedjan, avstängda industrier och en kämpande global ekonomi på grund av den globala pandemin har Bitcoin blivit ett populärt alternativ tillgång för att säkra mot fallande priser. Guld, som redan har haft goda vinster under det senaste året, fortsätter att stärkas.

Om priset på Bitcoin kan fortsätta att upprätthållas stöd, i kombination med en sund tillväxt av kryptovalutapriset och om inga baisseartade rörelser går in för att skramla över den positiva känslan, är det mycket möjligt att en tjurrally är nära på väg. Skulle detta hända kan vi titta på nästa rekordhöjd och skicka Bitcoin till priser högre än rallyt 2017.