voortschrijdende gemiddelden

Een voortschrijdend gemiddelde (MA) is een van de eenvoudigste trading tools en kan helpen nieuwe handelaren spot Recensies en rip trends en potentiële omkeringen. Hier is een inleiding op het voortschrijdend gemiddelde, evenals drie manieren te gebruiken.

Voortschrijdende Gemiddelden

Simple Moving Average (SMA) is de meest belangrijk artikel gebruikte MA. Het toont de gemiddelde prijs voor een aantal periodes.

Een periode van 15 SMA zal toevoegen alle slotkoersen de loop van de laatste 15 periodes (of deze zijn 1-minuut periodes of periodes van 1 uur, etc) en dan dat getal met 15 tot een gemiddelde te bezoek website produceren. Aangezien elke nieuwe periode (prijs bar) is voltooid, wordt de gemiddelde bijgewerkt om alleen afspiegeling van de laatste 15 periodes.

Hoeveel periodes te gebruiken verschilt dramatisch van handelaar aan handelaar. Op korte termijn traders zullen vooral verschillende SMA periode lengtes te gebruiken. Langere http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ termijn traders zullen vaak gebruik maken van de 50.100 en 200 daags voortschrijdend gemiddelden.

Moving Average Gebruiken – Steun en weerstand

Voortschrijdende gemiddelden bieden gebieden van potentiële steun of weerstand tijdens een trend. Isoleer het voortschrijdend gemiddelde is het ondersteunen van de trend op pullbacks om potentiële toegangspunten te vinden.

Figuur 1 toont hoe de 100-dagen SMA heeft een zeer goede baan bij het verlenen van steun aan de stijging van de S & P 500 ETF (SPY).

Figuur 1. S & P 500 SPDR met 100-Day SMA

 

De eerste twee keer de prijs “getest” de MA laat het ons weten dat de MA is het bieden van ondersteuning. Wanneer de optiesonline prijs vondsten te ondersteunen op de MA een derde en vierde tijd, dan is dat zijn potentiële handel gebieden. Traders kon kijken om te kopen wanneer de prijs terug naar de MA trekt, bij voorkeur met behulp van andere indicatoren of strategieën.

Met deze strategie die je nodig hebt om uw eigen risico te kunnen toepassen en bepalen wanneer het ideaal om eruit te komen van het vak als je eenmaal in het.

Moving Average Gebruiken – Prijs Crossovers

Als een voortschrijdend gemiddelde steun of weerstand kunnen bieden dan wanneer de prijs kruist over de MA kan het een trendomkeer te geven. Figuur 2 toont deze in actie. De prijs respecteert de SMA tijdens de uptrend, maar dan breekt onder het de volgende keer. Dit wees op een grotere ommekeer aan de gang was, en mogelijk een volwaardige trendomkeer (dat is wat er gebeurde).

Figuur 2. Yelp Daily Grafiek met 100-Day SMA

 

Het nadeel van deze strategie is “valse signalen.” Dit is wanneer de prijs kruist een SMA, wat wijst op een ommekeer die niet materialiseren. Met andere woorden, zal de prijs blijft zweep heen en over de SMA waardoor meerdere valse signalen en trades te verliezen.

Nogmaals, risk management en het vinden van een manier om winstgevend uitgang van de handelaar. Deze eenvoudige benadering geeft slechts een gebied voor het invoeren, of eventueel de bevestiging van een ommekeer bij de handel in andere methoden.

Moving Average Gebruiken – MA Crossovers

Het hebben van twee voortschrijdende gemiddelden van verschillende lengtes op de grafiek kunt extra handel signalen.

Langere termijn traders zullen vaak gebruik maken van een 200-dagen en 50 dagen. Daghandelaren kan een 50-periode en 15 of 10-periode (waarschijnlijk minuten) te gebruiken.

Wanneer de kortere MA kruist boven de langere MA toont het kopen is het oppakken en presenteert een mogelijke koopmoment. Wanneer de korte MA kruist onder de langere MA toont selling is het oppakken en presenteert een mogelijke verkoop / kortsluiting kans.

Figuur 3. Macy’s met 50 en 10-periode SMA

 

Vergelijkbaar met de prijs-crossover-strategie, is het mogelijk om meerdere valse signalen wanneer de MA heen en weer doorkruisen.

Om dit te voorkomen, alleen trades te nemen in de richting van de algemene trend. In figuur 3 lang worden genomen wanneer de korte SMA (rood) kruist boven de langere SMA (blauw). Verlaat de handel wanneer de kortere SMA weer onder de langere SMA kruist.

Als de trend daalt, zou je slechts van korte handel signalen te nemen wanneer de korte SMA kruist onder het langer SMA.

U zult nog steeds nodig om uw risico op elke handel te definiëren.

Het laatste woord

De SMA is een rechttoe rechtaan tool die wordt toegepast op de grafiek en toont de gemiddelde prijs over een bepaalde periode. Het ondersteunt en weerstand, hoewel andere indicatoren en analyse moet worden gebruikt om te bepalen of de SMA gebied een goed startpunt. Het kan ook worden gebruikt voor prijs en MA crossovers. Beide zijn gevoelig voor valse signalen, dat is wanneer de prijs of MG elkaar doorkruisen resulteert in een aantal verliezen transacties. Het gebruik vantrendanalyse kan helpen in dit opzicht. MAs zijn een hulpmiddel om te helpen met de handel, maar niet een volledige strategie. Je moet risico controles op te nemen en te bepalen hoe u deze handel met het oog op een meer volledige en verhandelbare MA strategie vormen zal verlaten.